Informatie Twinkle Juweliers

Welkom op onze website. 

Bij Twinkle Juweliers kunt u terecht voor:

BATTERIJEN WISSELEN
Wij vervangen batterijen snel en voordelig voor alle horloges. Ook horloges die niet bij ons gekocht zijn. Afhankelijk van de drukte is dit direct klaar of met een half uur. Waterdichte horloges die na de batterijwisseling ook echt met zwemmen of douchen worden gebruikt dienen door ons horloge atelier waterdicht gemaakt te worden.

GAATJES PRIKKEN
Bij kinderen vanaf 4 jaar prikken we hygiënisch gaatjes in de oren. Dit wordt gedaan met steriel verpakte oorknoppen van chirurgisch staal of titanium. 

REPARATIES
U kunt bij ons terecht voor alle voorkomende reparaties aan sieraden en horloges. Onze professionele goudsmeden en horlogemakers zijn uitgerust om de meest complexe reparaties uit te voeren. Kleine reparaties zoals sluitingen, oogjes, bandpennen voor horloges e.d. doen wij in huis en is klaar terwijl u winkelt.

TWINKLE CADEAUCARD
Wij hebben een eigen giftcard welke we op kunnen laden met een door u gekozen bedrag tussen de 7,50 en 150,- euro. We verpakken het feestelijk en u heeft een perfect cadeau waarmee de ontvanger een keus kan maken uit onze grote collectie sieraden en horloges. 

Heeft u een cadeaucard van Twinkle Juweliers? kijk op http://www.opladen.nl/saldo.html om uw saldo te bekijken