• Kronaby Hybrid Watches:
  Kronaby Hybrid Watches: connected, not distracted
 • Kronaby Hybrid Watches:
  Kronaby Hybrid Watches: connected, not distracted
 • Cluse La Garconne
  Cluse La Garconne
 • G-Shock
  G-Shock
 • Edifice
  Edifice
 • G-Shock
  G-Shock
 • Mudmaster
  Mudmaster Onder sommige omstandigheden moet je je grenzen verleggen, G-Shock Mudmaster!
 • Trouwringen?
  Trouwringen? Onze trouwringen collectie is er voor elke smaak en elk budget, kom langs en wij helpen u graag met uw keuze...
 • Advies nodig?
  Advies nodig? Wij staan voor u klaar om u te helpen een keus te maken uit ons prachtige assortiment. Wij zien u graag in onze winkel...

Kronaby

             

 

 Kronaby watches; Connected, not distracted. 

Het Zweedse horlogemerk helpt je jouw aandacht te besteden aan de écht belangrijke dingen. Met de gebruiksvriendelijke app personaliseer je jouw horloge heel gemakkelijk geheel naar wens. Kies uit jouw favoriete functies: Heb je jouw favoriete restaurant ontdekt, druk op een pusher voor een Geo Tag zodat je hem niet meer vergeet. Of heb je jouw telefoon op een ander plekje neergelegd, dan vind je hem terug door op de psuher te drukken. Kom op een veilige manier thuis, door één druk op de pusher ontvangt een dierbare het signaal om elk van jouw volgende stappen te volgen. Of zet voordat je thuiskomt, de verwarming alvast aan via IFTTT.  Ook handig, een Kronaby horloge hoef je nooit op te laden! de batterij gaat wel tot 2 jaar mee. En elk horloge wordt gemaakt met de beste materialen zoals extra gehard staal en saffierglas.

Kies de functies die voor jou het meest relevant zijn. 

Personaliseer je horloge in een handomdraai met een eenvoudige slepen-en-neerzetten-interface in de Kronaby-app. 

Hier is een selectie slimme functies waaruit u kunt kiezen om uw eigen Kronaby-ervaring te maken:

 

Altijd op tijd

De tijd bijhouden is een voltijdse taak die beter aan Kronaby kan worden overgelaten. Het maakt niet uit hoeveel tijdzones u overschrijdt, het geeft automatisch de lokale tijd nauwkeurig weer.

 

Batterijduur

Nooit opladen. Met een standaard batterij die maximaal twee jaar meegaat (afhankelijk van het gebruik), hoef je nooit meer levens in de wacht te zetten tijdens het zoeken naar een stopcontact om op te laden.

 

Gefilterde meldingen

Mis nooit meer wat belangrijk is. Er is een kleine grens tussen verbonden blijven en afgeleid worden. Daarom laat Kronaby je kiezen om alleen door de mensen op de hoogte te worden gebracht en van de dingen die je het meest belangrijk vindt.

 

Stappenteller

Sta op en ga in beweging - er is toenemend bewijs dat we minder tijd nodig hebben om te zitten om een gezond lichaam te behouden. Laat Kronaby je een vriendelijke herinnering sturen als je te lang inactief bent geweest.

 

Oproep afwijzen

Weigeren met een tik. In onze verbonden wereld is prioriteit geven aan inkomende telefoongesprekken een onvermijdelijke hedendaagse overlast. Kronaby heeft het net iets minder gedoe gemaakt met de knop weiger oproep op je pols.

 

Stil alarm

Een zachte wake-up call. Door het stille alarm in te schakelen, worden door de geluidloze trillingen van het horloge alleen u wakker, zodat de mensen om u heen blijven sluimeren.

 

Lost Watch

Verlies nooit de tijd uit het oog. Kunt u uw horloge niet vinden? Liet het in de sportschool, thuis of gewoon ergens neer gelegd? Lokaliseer het in de app. Een kaart geeft aan waar het horloge voor het laatst op uw telefoon was aangesloten.

 

Extra tijdzone

In sync met de wereld. Kronaby houdt je voortdurend verbonden met de buitenwereld door je een extra tijdzone te laten selecteren die op de wijzerplaat moet worden weergegeven.

 

Stopwatch

Klaar voor de start, af. Houd bij hoe snel je een kilometer hardloopt, hoe lang individuele ronden zijn of hoeveel tijd je nodig hebt om een taak uit te voeren. De Kronaby-stopwatch combineert de traditionele met digitale precisie om al uw trackingbehoeften te dekken.

 

Dagelijkse Honderd

Elke stap telt. Statistieken tonen aan dat activiteit een sleutel is voor een gezonder leven. Stel een stapdoel in en houd uw voortgang direct bij op uw pols. Laat uw smartphone uw activiteit analyseren voor diepere inzichten.

 

Datum

Blijf op de hoogte. Het kennen van de huidige datum is een fundamenteel stuk informatie dat direct beschikbaar is met een druk op de knop. Hoe zou je anders in het huidige moment kunnen blijven?

 

Timer

Een goed tijdsbeheer is moeilijk te bereiken zonder de juiste hulpmiddelen. Met een timer kun je je taken inpakken en je focus vinden. Goed gedaan, time management is life management.

 

Elke drukknop kan een zelf gekozen functie krijgen:

PUSHER FUNCTIES:

Camera afstandsbediening

Met de ingebouwde afstandsbediening van de camera kun je van plaats wisselen, van altijd de persoon achter de camera zijn en het moment delen met je vrienden ervoor. Het zal zeker zorgen voor een mooiere foto.

 

Zoek telefoon

Drukke dagen zorgen ervoor dat we allemaal dingen vergeten. De slimme functie op je horloge onthult waar je telefoon zich bevindt en bespaart je de onvrijwillige speurtocht.

 

Muziek controle

Kronaby geeft je direct toegang tot je favoriete muziek, waar en wanneer je maar wilt. Druk op Play en laat het invloed hebben op hoe je denkt, voelt en beweegt

 

Onthoud deze plek

Een deel van het leven is nieuwe dingen uitproberen en onbekende plaatsen ervaren. Maar voordat je dit doet, moet je zeker op de GeoTag-knop drukken, zodat je zeker weet dat je de weg terug vindt naar de plek vanwaar je op dat nieuwe avontuur bent gestapt.

 

Walk Me Home

Voel je 24/7 veilig. Vrij zijn om veilig te bewegen moet ieders voorrecht zijn. Een druk op de knop stuurt een signaal naar een geliefde, laat ze reageren en volg je elke stap. Het is alsof iemand je naar huis brengt, maar van een afstand.

 

IFTTT

If This Than That: Beheer uw omgeving en favoriete apps met Kronaby en IFTTT. Het Kronaby-horloge zal als trigger fungeren en de uitkomst is aan u. Maak een kop koffie of open de garagedeur. Blader door honderden services en maak uw eigen gepersonaliseerde applet.