Daniel Wellington

Er was eens.....

Het verhaal achter Daniel Wellington begint met een reis naar de andere kant  van  de  wereld,  waar  ik,  Filip Tysander  -  oprichter  van Daniel Wellington - een intrigerende Britse gentleman ontmoette.

Hij beheerste de kunst om voornaam maar toch relaxed en eenvoudig over te komen. De man had een onberispelijke stijl en droeg zijn vintage horloges het liefst met oude, verweerde NATO-bandjes.
Zijn naam? Daniel Wellington natuurlijk. Er  ontstond  een  hechte  vriendschap tussen  ons  en  ik  raakte  niet  alleen gefascineerd door zijn vele fantastische verhalen, maar ook door zijn manier van  doen  en  zijn  tijdloze  stijl. Ik  vond  de  manier  waarop  hij  zijn  horloges droeg zo leuk, dat ik dat idee wilde gebruiken in mijn eigen horlogecollectie.
Langzaam maar zeker ontstond een prachtig horloge. Het was dun, verfjnd en perfect rond. Het had een minimalistische look en niet te veel snufjes. Het  klassieke  maar  strakke  ontwerp  gaat  perfect  samen  met  het  iconische NATO-bandje  en  het  elegante  lederen  horlogebandje,  dat  vrijwel  iedereen zal aanspreken. We geloven dat we iets van Daniel en zijn stijl hebben kunnen vastleggen in onze horloges en we denken dat hij trots zou zijn op wat we tot nu toe bereikt hebben.